Opleiding

 Lees over Opleiding die Treen je Breen aanbiedt in professionalisering Opvoeding en Onderwijs

Training Treen je Breen Opvoedwijzer voor Professionals
Training met focus op sociaal, emotionele en fysieke balans, thuis en op school. Je leert hoe je het kind 1 op 1 begeleidt  in de sociaal-emotionele balans. Als ook hoe je ouders/opvoeders begeleidt in de opvoeding.

Training Treen je Breen Proces Leerbegeleider voor Professionals
Training met focus op cognitieve balans. Wat is sociaal, emotioneel en fysiek nodig om de cognitieve balans te vinden? Wat is verder belangrijk in de cognitieve ontwikkeling?  Leer kijken naar het leerproces van iedere individueel kind. Het kind begeleiden in zijn ontwikkeling.


Om de training Leerwijzer te starten is het succesvol afronden van Opvoedwijzer, Leerbegeleider als ook een assessment een vereiste. De drie trainingen vormen samen de jaartraining Treen je Breen Proces en Ontwikkeling.

Jaartraining Treen je Breen Proces en Ontwikkeling
Afrondende training Leerwijzer met focus op balans in klassen en scholen. Je begeleidt als Leerwijzer hele schoolklassen begeleiden om samen een stap te maken in de ontwikkeling. Leerkrachten superviseren in hun persoonlijk groei. Leerkrachten anders leren kijken naar leerlingen. Meedenken met directies over hun visie en missie en algehele ontwikkeling van de school.

Bewaren

Bewaren