Wie zijn wij

De drijvende krachten achter Treen je Breen zijn Edith Steijns (opgericht in 2005 en eigenaar) en Birgit Steijns. Beiden beschikken over het European Certificate for Psychotherapy (ECP) en hebben naast Treen je Breen een eigen praktijk voor integratieve kinder- en jongerentherapie. Zij worden ondersteund door een team van leerwijzers, allen met een achtergrond in kinder- en jongerentherapie, coaching, het onderwijs en/of het (school)maatschappelijk werk.

Vanuit deze brede basis bundelt het team van Treen je Breen de expertise om kinderen en hun opvoeders te begeleiden en te stimuleren zich fysiek, sociaal-emotioneel en cognitief te blijven ontwikkelen. De leerwijzers van Treen je Breen geven geen bijles of huiswerkbegeleiding, maar helpen je te ontdekken wat je nodig hebt om zelfstandig te leren en op jouw niveau optimaal te presteren. De leerwijzers van Treen je Breen begeleiden en trainen kinderen, jongeren, ouders en schoolteams. U  kunt er ook terecht voor begeleiding bij niet-schoolgerelateerde problematiek.

 

Edith Steijns

Achtergrond: Integratief kinder- en jongerentherapeut, supervisor/trainer onderwijs, auteur en spreker, ontwikkelaar TOL-model. Studies: Europese psychotherapie, docentenopleiding, masterstudie Toegepaste Wiskunde (Engeland). Bekleedde eerder diverse functies in het internationale bedrijfsleven.
Motto: Ieder mens heeft oneindig veel mogelijkheden. Als je nieuwsgierig blijft, creëer je steeds nieuwe mogelijkheden en kun je een leven lang blijven leren.
Mail: Edith@TreenjeBreen.nl

Birgit Steijns

Achtergrond: Integratief kinder- en jongerentherapeut. Studies: Europese psychotherapie (ECP), HTS Logistiek Management. Bekleedde eerder diverse commerciële en leidinggevende functies in het bedrijfsleven.
Ik heb zelf 3 opgroeiende kinderen, die mij keer op keer laten zien hoeveel wij kunnen leren van elkaar.
Motto: Als je leert van je positieve kanten en van je fouten, dan kun je werkelijk groeien!
Mail: Birgit@TreenjeBreen.nl

 

Gecertificeerde Treen je Breen Leerwijzers

Karin Burggraeve

Achtergrond: Integratief kinder- en jongerentherapeut en trainer voor professionals die met kinderen werken: Kids Skills (basisscholen) en Mission Possible (adolescenten/jongeren).
Motto: Ik word steeds weer geraakt wanneer kinderen laten zien hoe ze hun eigen problemen weten op te lossen. Ik ben dankbaar dat ik kinderen, docenten en ouders in dit proces kan begeleiden.
Mail: Karin@TreenjeBreen.nl

 

Lees over de achtergrond van Treen je Breen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren