Opleiding

Werk jij in het onderwijs of heb je eigen praktijk voor coaching of therapie? Droom je al jaren van een eigen praktijk? Wil je echt leren differentiëren in de klas? Wil je leren kijken door de ogen van het kind en zien wat het sociaal, emotioneel, cognitief en fysiek nodig heeft om weer zijn balans te vinden? DAN IS DIT ECHT IETS VOOR JOU!

Een kind ontwikkelt zich vanuit alle aspecten van zijn Tol -sociaal, emotioneel, cognitief en fysiek-. Daarnaast is sturing en spiegeling vanuit opvoeders thuis, op school en in de opvang van onschatbare waarden. Lees over Opleidingen die Treen je Breen aanbiedt om als professional integratief in je eigen praktijk en/of op (eigen) scholen te werken.

Opleiding Treen je Breen Opvoedwijzer/Opvoedcoach
Basis opleiding met focus op sociaal, emotionele en fysieke balans, thuis en op school.

Opleiding Treen je Breen Proces Leerbegeleider
Basis opleiding met focus op cognitieve balans. Wat is sociaal, emotioneel en fysiek nodig om de cognitieve balans te vinden? Wat is verder belangrijk in de cognitieve ontwikkeling?  Leer kijken naar het leerproces van iedere individueel kind. Het kind begeleiden in zijn volledige ontwikkeling.

Opleiding Treen je Breen Leerwijzer
Afrondende opleiding met focus op balans in klassen en scholen. Hele schoolklassen begeleiden om samen een stap te maken in de ontwikkeling. Leerkrachten superviseren in hun persoonlijk groei. Leerkrachten anders leren kijken naar leerlingen. Meedenken met directies over hun visie en missie en algehele ontwikkeling van de school.

Treen je Breen Opvoedwijzer/Opvoedcoach en Treen je Breen Proces Leerbegeleider zijn los van elkaar te volgen. Heb je ambities om de volledige integratieve jaartraining te volgen (alle drie de opleidingen), dan volgt na de twee basis opleidingen eerst een assessment, voordat het mogelijk is om Treen je Breen Leerwijzer ook te volgen.

Bewaren

Bewaren